In 3 stappen uw droomvloer samenstellen

Hoe u in 3 stappen uw droomvloer samenstelt

Het mooie van een eigen huis is dat u deze helemaal naar eigen wens kunt inrichten. Een vrolijk kleurtje op de muren, sfeervolle gordijnen en natuurlijk niet te vergeten: de vloer. Hiervoor bent u natuurlijk op zoek naar de mooiste tegels: de tegels van Winckelmans. Maar hoe stelt u uw droomvloer samen? En waar moet u op letten bij het uitzoeken van Winckelmans tegels? U heeft namelijk heel veel keuze. Mercator & Co vertelt u hoe u in 3 stappen uw droomvloer samenstelt. Lees snel verder en geniet binnenkort van een prachtige nieuwe tegelvloer in uw woning die helemaal bij u past.

Oriënteren in de verschillende soorten en stijlen tegels

Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden voor een nieuwe tegelvloer. Zo heeft u de keuze uit tegelvloeren in een authentieke Franse stijl of Britse stijl, mozaïek vloeren of tegelvloeren met moderne kubische patronen. Er zijn vintage-stijl tegels waarmee u een retro-look kunt creëren, maar ook tegels in effen kleuren voor een wat rustiger interieur. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, bekijk de verschillende soorten en stijlen tegels eens goed en onthoud wat u mooi vindt. Op basis daarvan kunt u geschikte Winckelmans tegels kopen.

Bepaal de stijl

Klassiek, modern, landelijk. Dit zijn allemaal mogelijke interieurstijlen voor uw woning. Voor welke interieurstijl kiest u? Door dit te bepalen voordat u op zoek gaat naar uw droomvloer, kunt u makkelijker keuzes maken. Maar u kunt natuurlijk ook een vloer zijn en daar de rest van uw interieur op aanpassen. Het mooie van Winckelmans tegels is dat ze iets speciaals maken van iedere ruimte. Zowel in als om het huis. Door het unieke karakter van de tegels passen ze bij elke interieurstijl.

Kies voor kwaliteit

Hoe mooi een vloer er op het eerste gezicht ook uitziet; het is wel belangrijk dat u zich verdiept in de kwaliteit van een vloer. Over Winckelmans tegels kunnen wij u vertellen dat ze goed bestand zijn tegen vlekken. Ook zijn ze eenvoudig schoon te houden. Een ander fijn voordeel is dat u niet bang hoeft te zijn voor kleurverlies, want de tegels zijn door en door gekleurd. Ten slotte zijn ze ook vorstbestendig, dus uitstekend buiten toe te passen.

Meer over Winckelmans tegels

Bent u enthousiast geworden over de Winckelmans tegels? En denkt u dat dit wel eens uw droomvloer kan zijn? Bij Mercator & Co hebben wij een uitgebreid assortiment Winckelmans tegels. Van groot tot klein. En in verschillende vormen en kleuren. Heeft u vragen over onze collectie? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0521-599369 of stuur ons een mailtje via info@mercatorenco.nl.