3 tips voor een prachtige tuin vol antiek

Tuin met stijl

Bij Mercator & Co vindt u de mooiste antiekstukken voor het inrichten van uw woning. Maar ook voor decoraties voor in de tuin kunt u bij ons terecht! In ons assortiment hebben we namelijk prachtige hekken en poorten, vloertegels voor buiten, deuren en borden en nog veel meer. In dit blog geven we 3 tips voor het stijlvol inrichten van uw tuin met antiek.

1. Tafels, stoelen en banken

In ons assortiment vindt u een groot aanbod antieke tuinmeubelen. Die komen onder andere uit kloosters, kerken, scholen, kazernes, hotels en andere oude gebouwen. Met de tuinmeubels wordt meestal de stijl van de tuin bepaald. Het is dan ook verstandig om voor meubels te kiezen die in stijl bij elkaar passen. Dat doet u bijvoorbeeld door te kiezen voor een tafel, stoelen en een bankje van hetzelfde materiaal. Kom gerust eens langs om te kijken welk soort materiaal en welke stijl u het meest aanspreekt.

2. Sfeervolle verlichting

Het effect van verlichting in de tuin wordt vaak onderschat. Door de juiste plekken in de tuin te verlichting, kunt u een prachtige atmosfeer creëren. Maar het draait natuurlijk niet alleen om de plek waar u de verlichting plaatst, maar ook om de stijl van de verlichting zelf. In ons assortiment vindt u de mooiste lampen in verschillende, sierlijke stijlen. Kies voor een staande lamp langs het pad in uw tuin, gevelverlichting aan de voorkant van uw huis, en een mooie klassieke hanglamp onder de veranda, en ontdek zelf het effect van de juiste verlichting in uw tuin.

3. Prachtige antieke decoratie

Tot slot kunt u natuurlijk bij ons terecht voor de mooiste antieke decoratie voor buiten. In ons assortiment vindt u onder andere:

  • Beelden
  • Waterbakken
  • Plantenbakken
  • Ornamenten
  • Troggen

En nog veel meer. We kunnen de mooie antieke decoraties uit ons assortiment wel beschrijven, maar eigenlijk moet u het assortiment zelf bekijken, en ontdekken wat u aanspreekt. Nog beter: kom persoonlijk bij ons langs om de verschillende decoraties, verlichting en tuinmeubels ‘in het echt’ te zien.

Kom langs bij Mercator & Co

Heeft u in ons assortiment iets gevonden wat perfect bij uw tuin past? Of wilt u ons assortiment ‘in het echt’ komen bekijken? Neem contact met ons op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 052-1599369 of stuur een mail info@mercatorenco.nl naar. Ontdek zelf het effect dat antiek kan hebben op uw tuin.