Alles voor een vintage badkamer

Alles voor een vintage badkamer kopen bij Mercator & Co

Een vintage badkamer is de perfecte manier om een vleugje nostalgie en elegantie aan uw huis toe te voegen. Bij Mercator & Co begrijpen we de aantrekkingskracht van prachtige vintage materialen en bieden we een breed scala producten om bijvoorbeeld een klassieke badkamer opnieuw tot leven te wekken. Van prachtige oude kranen en afvoeren tot hardstenen wasbakken, sanitair en wandtegels; we hebben alles wat u nodig hebt om uw badkamer om te toveren tot een oase van ontspanning waarin de tijd echt even stil staat of heeft gestaan!.

Klassieke kranen voor een tijdloze touch

Kranen zijn het middelpunt van elke badkamer. Bij Mercator & Co hebben we een uitgebreide collectie vintage kranen waar u uit kunt kiezen. Onze kranen zijn ontworpen met oog voor detail en ouderwets vakmanschap. Hiermee brengt u elegantie in uw badkamer. Of u nu op zoek bent naar een nostalgische kruiskop-handgreep of een vintage wandkraan, we hebben de perfecte kranen om uw badkamer de gewenste klassieke uitstraling te geven.

Karaktervolle en efficiënte afvoeren

Afvoeren zijn een essentieel onderdeel van elke badkamer, maar dat hoeft niet te betekenen dat ze saai moeten zijn. Bij ons vindt u afvoeren die zowel stijlvol als functioneel zijn. Met onze vintage afvoeren loopt het water karaktervol weg. Of u nu kiest voor een antieke bronzen afvoer of een klassieke chroomafwerking: u kunt erop vertrouwen dat ze zowel de tand des tijds als vele liters water zullen doorstaan.

Hardstenen wasbakken: duurzaam en elegant

Een hardstenen wasbak, of wastafel, is een van de meest iconische kenmerken van een vintage badkamer. Steeds meer mensen kiezen ervoor en halen dan een zogenaamd oude wasbak bij de bouwmarkt. Dat is toch zonde! Bij Mercator & Co hebben we een prachtige selectie hardstenen wasbakken die duurzaamheid en elegantie combineren. Ze zijn vaak met de hand gemaakt en vrijwel elke wastafel is uniek. Het geeft uw badkamer natuurlijke schoonheid. Bovendien is het duurzaam om oude materialen te hergebruiken!

Vintage sanitair

Ook ons vintage sanitair heeft bewezen de tand des tijds te kunnen doorstaan. Van klassieke toiletpotten en bidets tot antieke badkuipen en douchebakken; ze passen allemaal perfect in uw vintage badkamer. Het sanitair is stuk voor stuk gemaakt om lang mee te gaan en is ontworpen om zowel functioneel als mooi te zijn.

Klassieke wand- en vloertegels voor de finishing touch!

Tot slot voegen onze vloer- en wandtegels de finishing touch toe aan een vintage badkamer. De mooie ontwerpen van vroeger voegen ‘vintage charme’ toe aan de badkamer of toiletruimte. Of u nu kiest voor klassieke mozaïektegels of met de hand beschilderde keramische tegels; we hebben een ruime keuze tegels om de perfecte sfeer te creëren.

Meer informatie

In ons ruime assortiment vindt u alles wat u nodig heeft om een mooie klassieke, vintage badkamer en/of toiletruimte samen te stellen. Neem gerust eens een kijkje. Dit kunt u online doen, maar ook in onze winkel in Dwingeloo. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0521-599369 of stuur ons een mailtje via info@mercatorenco.nl.