Antieke bouwmaterialen voor binnen en buiten

Alle antieke bouwmaterialen onder één dak

Wanneer u op zoek bent naar antieke bouwmaterialen voor binnen of buiten, kunt u terecht bij Mercator & Co. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van oude materialen die zijn teruggewonnen uit gesloopte gebouwen. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen worden gebruikt in elk restauratieproject. Of u nu op zoek bent naar antieke balken, deuren, vloeren of smeedwerk, wij hebben het voor u! Daarnaast beschikken wij ook over een grote collectie oude spullen waarmee u uw interieur meer karakter kunt geven zoals: antieke kranen, badkuipen, kasten en stenen waskommen. Landelijk, vintage of industrieel. Wij hebben alles wat u zoekt onder één dak.

Antieke bouwmaterialen geven uw project meer karakter

Zoals vroeger maken ze niet meer. Gelukkig kan er veel worden hergebruikt. Oude materialen geven een bouwproject en/of interieur meer karakter. Daarom is antieke bouwmaterialenhandel Mercator & Co een bezoek waard. Wij hebben een groot assortiment oude materialen. Antieke bouwmaterialen die vrijkomen bij de sloop van kloosters, kerken, scholen en andere authentieke gebouwen vindt u in onze winkel. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten, die na behandeling perfect passen in uw gebouw of inrichting. Zo krijgen deze prachtige spullen en materialen een tweede leven.

Alle antieke bouwmaterialen op één plek

Onze spullen komen van over de hele wereld van plaatsen waar u als particulier vaak geen toegang tot heeft. Gelukkig kunt u voor al uw antieke bouwmaterialen voor buiten, voor binnen en voorwerpen bij ons terecht. Wij handelen in oude materialen van hoge kwaliteit die perfect zijn voor elk restauratieproject. Onze producten variëren van antieke tegels en glas in lood tot retro kranen, badkuipen, lampen, beelden en meubels. Onze selectie van antieke bouwmaterialen en voorwerpen is ongeëvenaard, dus u kunt er zeker van zijn dat u vindt wat u nodig heeft voor uw project.

Daarnaast hebben we hebben ook een breed scala aan nieuwe producten. Zo is onze selectie van retro-kranen in 24 kleuren uitermate geschikt voor een vleugje nostalgie in uw badkamer. Ook onze industriële lampen vormen een mooie combinatie met een modern interieur. Door oud en nieuw te combineren krijgt uw inrichting meer karakter.

Op uw gemak winkelen

Bij Mercator & Co vindt u alles op het gebied van oude materialen op één plek. Antieke bouwmaterialen, meubels, nieuwe producten en natuurlijk de nodige kennis. Zo hoeft u niet zelf stad en land of de wereld af te speuren naar dat wat u zoekt. U vindt het gewoon in onze winkel in Dwingeloo. Kom gerust eens langs! De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Natuurlijk kunt u ons assortiment ook online bekijken in onze webshop.