Antieke Franse tuinmeubelen van Mercator&Co

Uw tuin precies zoals u wenst

Zodra het lekkere weer zijn opmars maakt in Nederland groeit de drang om de tuin in orde te maken. In de zomer is een tuin namelijk het hart van uw huis, de plek waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het aangename weer. Maar voordat het zover is zal de tuin eerst in orde moeten worden gemaakt. Een karwei dat veel tijd en energie kan kosten, vooral als u nieuwe meubelen wilt. Want welke tuinmeubelen passen bij u en uw huis? Vaak blijken mensen in hun tuin toch een iets authentiekere sfeer te wensen dan de sfeer die plastic meubels van de bouwmarkt kunnen bieden. Dit leidt vervolgens tot nachtenlang het internet en dagenlang de meubelboulevards afspeuren. Totaal onnodig, want antieke tuinmeubelen zijn zowel elegant als stijlvol en geven precies die authentieke sfeer waar u naar op zoek bent!

De kwaliteit van antieke Franse tuinmeubelen

Het voordeel van antieke tuinmeubelen is dat ze vaak met de hand vervaardigd zijn van hoogwaardige producten, waardoor ze nog vele jaren mee kunnen. Ook stralen ze echt vakmanschap uit waardoor uw tuin direct een chique uitstraling krijgt. Bij Mercator&Co bieden wij vooral antieke Franse tuinmeubelen aan. Deze kunt u herkennen aan de prachtige, handgemaakte, sierlijke bogen en krullen die in de tuinmeubels verwerkt zijn. Vaak zijn ze gemaakt van halfronde ijzeren staven samen met smeedijzer, wat ze ongelooflijk sterk maakt en bestand tegen weer en wind. Zo kunnen ze nog jaren mee als blikvanger in uw tuin!

De herkomst van onze antieke Franse tuinmeubelen

Onze antieke meubelen zijn ook echt antiek. Ze komen van oude Franse parken, restaurantjes, tuinen en cafés en zijn vervolgens via allerlei wegen bij ons in de showroom of het buitenterrein terecht gekomen. Waar nodig hebben wij alle meubelen gerestaureerd, maar door de solide kwaliteit van de meubelen vroeger hoeft dit in de praktijk nauwelijks te gebeuren. Zo kunnen wij garanderen dat u kunt genieten van uw tuinmeubelen en heerlijk tot rust kunt komen in uw antieke Franse zithoek, bankje, stoel of aan een mooie tafel.

Vind uw antieke tuinmeubelen

Ziet u zichzelf al zitten in uw tuin op een prachtige antieke Franse tuinset? Of had u graag eerst meer informatie gehad voordat u te enthousiast wordt? Neemt u dan gerust contact met ons op, of komt u eens langs in onze showroom of op ons buitenterrein. U zult vanzelf versteld staan over wat voor een prachtige antieke tuinmeubelen wij voor u beschikbaar hebben!