Beelden voor in de tuin

Breng uw stijl onder de aandacht

Beelden die u in uw plaatselijke tuincentrum of op onze website ziet, zien er geweldig uit totdat u ze mee naar huis neemt en probeert een plek voor ze te vinden. Net als rommel of ongemakkelijke meubels in uw huis, kunnen tuinbeelden die niet helemaal passen uw tuin er krap en slordig uit laten zien. Maar als u de tijd neemt om de indeling van uw tuinbeelden te plannen voordat u deze bij Mercator & Co bestelt, voorkomt u een rommelige aanblik. Lees in dit blog onze tips om uw tuin te verrijken met tuinbeelden van Mercator & Co!

Laat uw tuin voor u spreken

Heeft uw tuin een bepaald thema of straalt het een bepaalde stijl uit? Als dit niet het geval is, overweeg dan om er een te kiezen en u eraan te houden. Want laten we eerlijk zijn: een grillige kabouter ziet er waarschijnlijk een beetje vreemd uit als hij tegenover een grote stenen Boeddha zit. Of u nu gaat voor een chique stijl, een zen tuin, een gezellige landelijke uitstraling of een sprookjesbos, probeer het gelijkmatig genoeg te houden om botsingen en verwarring te voorkomen. Bij Mercato & Co kunnen we u helpen bij het maken van de juiste keuzes omtrent tuinbeelden en adviseren wij u welk thema bij uw tuin past!

Creëer een prachtig middelpunt

Het heeft weinig zin om beelden aan uw tuin toe te voegen als ze niet zichtbaar zijn. Let daarom goed op in welke richting u kijkt door de ramen van het huis, het terras, de entree en alle andere ruimtes waar mensen kunnen staan, zitten of passeren. Plaats de tuinbeelden in lijn met het uitzicht vanaf deze plaatsen. Plaats ze bijvoorbeeld in open ruimtes of gebruik kaders, zoals ornamenten, in uw tuin om ze te accentueren. Bij Mercato & Co bieden we verschillende maten en soorten beelden, maar ook ornamenten, om uw tuin compleet te maken.

Beelden voor in de tuin

Hou het simpel

Ga bij twijfel voor eenvoud. Er is niets mooier dan een tuinbeeld dat alle ruimte en aandacht krijgt die het verdient. Het kan een interessant middelpunt zijn, maar het zou echt moeten worden gebruikt om het algehele uiterlijk van uw tuin aan te vullen. Advies nodig bij het plaatsen van uw tuinbeelden, tuinmeubelen of ornamenten? Bel 0521-599369, mail naar info@mercatorenco.nl of laat een bericht achter via het contactformulier hier op de website. Kom eens langs in onze winkel in Wingeloo, of neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden.