Buitenlampen

Lang sfeervol buiten genieten

Met buitenlampen kunt u ‘s avonds nog lekker lang buiten zitten. Als het weer nog lekker is, wilt u toch niet naar binnen, omdat u uw gasten niet meer kunt zien of uw boek niet meer kunt lezen? Natuurlijk kiest u voor sfeervolle lampen die passen bij uw huis en tuin. Mercator & Co heeft lampen in alle stijlen: van authentieke, antieke buitenlampen tot nieuwe lampen met een vintage uiterlijk. Lees verder om te zien wat we allemaal in huis hebben.

Oude lampen

Zoekt u een mooie, authentieke buitenlamp om aan uw huis te hangen of in de tuin neer te zetten? Bij Mercator & Co vindt u een ruim aanbod aan oude, antieke lampen. Dit kunnen verfijnde buitenlampen zijn, maar ook stoere industrielampen. Misschien kiest u wel voor Franse lantaarns of een echte Franse lantaarnpaal. Wat u ook zoekt, voor ieder is er wat wils. Onze lampen komen onder andere uit:

  • Frankrijk
  • België
  • Egypte
  • Verenigde Staten

Nieuwe lampen

U houdt wel van oude lampen, maar geniet liever van de voordelen van nieuwe lampen. Ook dat kan bij Mercator & Co. In ons assortiment vindt u nieuwe buitenlampen met een vintage-look. Of u nu van hanglampen, industriële lampen of een gietijzeren kloosterlantaarn houdt, u vindt ze bij ons.

Vieille-serie

In onze Vieille-serie vindt u prachtige, authentieke buitenlampen. De vintage lampen in deze serie kenmerken zich door een prachtige industriële look, een stevige ijzeren ophang en een mooie, gepatineerde koperen kap die op de lamp bevestigd zit. De ene buitenlamp is strak, de andere beschikt over de mooiste versieringen en krullen.

Tierlantijn lampen

De mooie buitenlampen van Tierlantijn komen in vele modellen. Het koper en messing is na fabricage verouderd, zodat er direct een buitenlamp met een nostalgische sfeer is ontstaan. De lampen zijn een aanwinst voor ieder huis en elke tuin. Kom eens kijken bij Mercator & Co en ontdek of ook u verliefd wordt op deze prachtige buitenlampen.

Neem contact op met Mercator & Co

Bent u ook op zoek naar een buitenlamp om lekker lang van uw tuin te genieten? Kom dan eens langs bij Mercator & Co of neem een kijkje in onze webshop. Heeft u een vraag of wilt u deskundig advies? Bel 0521-599369, stuur een e-mail naar info@mercatorenco.nl of laat een bericht achter via het contactformulier hier op de website. Wij helpen u graag.