De klassieke poorten en hekken van Mercator & Co

Ga voor een landelijke look met de klassieke hekken en poorten van Mercator & Co

Wanneer u een prachtig landhuis of een oude boerderij heeft zoekt u natuurlijk ook hekwerk dat daarbij past. Kies dan voor de klassieke hekken en poorten van Mercator & Co. De poort is immers het visitekaartje van uw woning. Lees hier meer over onze klassieke hekken en poorten.

Ga voor dat nostalgische gevoel

Waarom zou u gaan voor authentiek hekwerk? Het antwoord is natuurlijk nostalgie! Vroeger waren dit soort hekwerken te zien bij alle families van stand en rond grote landhuizen. Bovendien werd dit hekwerk gebruikt ter afscheiding van openbare ruimtes zoals parken en bossen. En tegenwoordig vindt u ze nog steeds in klassieke Engelse of Franse tuinen, of bijvoorbeeld in Spaanse botanische tuinen. U kunt met dit soort klassieke hekwerken ook in uw tuin dit nostalgische gevoel opwekken. Vintage is tegenwoordig helemaal hip, en ook in uw tuin creëert u ontzettend veel sfeer met klassieke poorten en hekken. Maak het gevoel helemaal af met landelijke buitenverlichting! Dit soort verlichting is tegenwoordig zelfs verkrijgbaar met sensors en milieuvriendelijke LED lampen. Nostalgie in een modern jasje!

Houd indringers buiten

Hekwerk heeft natuurlijk niet alleen een decoratieve functie, het houdt ook indringers buiten. Daarom is het van belang dat u een hekwerk kiest dat goed past bij de sfeer van uw woning, maar dat ook sterk is. Al ons hekwerk is van zeer goede kwaliteit en gaan lang mee. En nog een tip om dieven weg te houden: als u kiest voor tuinverlichting met een sensor springt het licht ineens aan wanneer iemand langsloopt. Dat zorgt ervoor dat indringers dus ineens vol in het licht komen! Dat hebben ze natuurlijk liever niet, en zo houdt u dieven dan ook op afstand. U voelt zich dus veiliger, houdt dieven op afstand en creëert ook die prachtige klassieke sfeer.

Kom langs of neem contact op!

Kom eens bij ons langs om inspiratie op te doen of neem contact met ons op. In ons ruime assortiment vindt u allerlei soorten hekken. We hebben bijvoorbeeld een bijzonder oud hekwerk van een Frans klooster, maar ook een antiek hek inclusief toegangspoort. Daarmee geeft u uw tuin en pand zeker een klassieke en unieke uitstraling! Neem contact met ons op door het formulier op de website in te vullen. U kunt ook mailen naar info@mercatorenco.nl of ons telefonisch bereiken op 0521-599369 of 06-41673363.