Een mooi bad op pootjes in uw vintage badkamer

Wilt u ook zo’n prachtig antiek bad op pootjes? Mercator & Co vertelt u meer over het antieke bad in de vintage badkamer. Als u het niet zo op een moderne, strakke badkamer heeft en u liever voor een vintage stijl gaat, is een antiek bad een ideale keuze. Een vintage bad op pootjes is van daadwerkelijk oud of geheel van hergebruikt materiaal vervaardigd. Wellicht bent u een persoon die zelf altijd op zoek is naar unieke vintage elementen voor uw woning. Misschien bent u ook wel woonachtig in een oud pand. Uw pand geheel in vintage stijl brengen, brengt vaak vele kosten met zich mee. Gelukkig kunt u bij Mercator & Co terecht voor een vintage badkamer met een antiek bad voor scherpe prijs.

Oud en nieuw combineren

Misschien bent u ook wel iemand die een antiek bad wilt combineren met een eigentijdse badkamer en wilt u meer klassieke elementen in uw woning aanbrengen. U creëert hiermee een uniek effect in uw woning, wat uw bezoek ongetwijfeld zal verrassen. Kies er bijvoorbeeld voor om uw badkamer aan te kleden met vintage tegels naast uw bad op pootjes. Een badkamer met vintage elementen heeft een wonderbaarlijke aantrekkingskracht. Uw badkamer oogt stijlvol, maar biedt ook rust, comfort en nostalgie. Een vintage badkamer biedt u een fijne plek waar u uzelf even heerlijk kunt terugtrekken in uw antieke bad. U komt geheel tot rust en geniet van een unieke sfeer.

Hergebruik van oud materiaal

Of het nu een antiek bad, een aanrecht, gootsteen, wastafel, afvoer of wand- en vloertegels betreft, er zijn nog genoeg materialen uit oude panden in omloop. Dit materiaal is zeer duurzaam, daar zij werden geproduceerd om jaren mee te gaan. Bij Mercator & Co kunt u veel van deze oude materialen vinden. Veel hebben wij gevonden in oude panden in Frankrijk en België. Daar bevinden zich nog vele panden die nog niet of slechts deels gemoderniseerd zijn. Bij ons vindt u werkelijk alles om uw vintage badkamer en antiek bad een uniek uiterlijk te geven. Ook draagt u door het hergebruik van een bad op pootjes of andere materialen voor uw badkamer bij aan een meer duurzame samenleving. De materialen krijgen namelijk weer een geheel nieuw leven.

Toevoegen van nieuwe elementen

Naast het plaatsen van een antiek bad in uw vintage badkamer, is het leuk om uw badkamer van geheel nieuwe elementen te voorzien. Zo kunt u van een oud dressoir eenvoudig een badkamermeubel maken door hier een oude wastafel op te monteren. En wat dacht u van glas in lood ramen? Zo krijgt uw badkamer net wat extra’s. Mercator & Co geeft u graag een advies en kan u ook volop inspiratie bieden. Breng eens een bezoek aan ons, zodat u uw unieke bad kan laten samenstellen voor uw vintage badkamer en wellicht ook andere elementen voor uw badkamer vindt.

Categorie: Exterieur