Een stijlvolle kantoor inrichting met antieke elementen: zo doet u dat

Laat u inspireren door Mercator & Co

De inrichting van een kantoorpand is ontzettend belangrijk. U wilt namelijk niet alleen dat uw klanten een goede indruk krijgen van uw bedrijf, maar het is ook belangrijk dat uw werknemers een aangename plek hebben om te werken. Voor het inrichten van een kantoorpand denkt u wellicht direct aan een strakke, moderne inrichting. Combineer deze moderne inrichting eens met echte antieke elementen voor een stijlvol interieur in uw kantoorpand! In dit blog inspireert Mercator & Co u met enkele interieurtips.

Een aangename werkplek

Het kantoor is in de eerste plaatsen een aangename plek voor uw werknemers om te werken. De inrichting heeft hier meer effect op dan veel mensen denken. Zo kan het bijvoorbeeld de productiviteit van de medewerkers verhogen. In de eerste plaats moet de ruimte functioneel zijn. Denk hierbij aan goede bureaus en bureaustoelen. Maar een strak, wit kantoor is natuurlijk niet erg motiverend. U kiest antieke accessoires omdat ze een zeer lange levensduur hebben, en het pand een stijlvolle, klassieke uitstraling geven. Bij Mercator en Co kunt u terecht voor veel verschillende antieke accessoires die u in uw kantoor toe kunt passen.

De identiteit van uw bedrijf

Het kantoor wordt vaak gezien als de fysieke representatie van het bedrijf. Het is daarom dus ook belangrijk om de identiteit van uw organisatie te representeren. Steeds meer bedrijven hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Kies daarom bijvoorbeeld voor antieke accessoires en bouwmaterialen in plaats van het kopen van nieuwe materialen. Zo geeft u de materialen die al eens eerder in een ander pand gebruikt zijn een tweede leven. Dat is zeer duurzaam! Bij Mercator en Co vindt u bijvoorbeeld prachtig antiek hang- en sluitwerk voor ramen en deuren.

Antieke tegels: een ware trend

Ook de vloeren mogen niet vergeten worden. De antieke tegelvoer is een ware interieurtrend. Antieke tegels zijn in ontzettend veel kleuren en vormen te krijgen. Geen enkele antieke tegelvloer is hetzelfde, wat betekent dat u een echt unieke eyecatcher in uw kantoorpand heeft. Kom eens een kijkje nemen in ons ruime assortiment aan antieke tegels. Wellicht zitten er wel tegels in uw bedrijfskleuren tussen!

Kom langs en laat u inspireren

Bestel eenvoudig online, of breng een bezoekje aan onze showroom, en laat u inspireren door het grote assortiment. Neem vooraf contact met ons op door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 052-1599369 of stuur een mail naar info@mercatorenco.nl. Bij ons vindt u de mooiste antieke accessoires voor uw kantoorpand!