Eiken kloosterdeuren

De deuren voor iedereen die houdt van klassiek

Houdt u ook niet heel erg van die standaard woningbouw vlakke binnen- en buitendeuren die u tegenwoordig in vrijwel alle woningen ziet? Die deuren hebben maar weinig uitstraling en karakter. Bij Mercator & Co vertellen we u graag welke deuren boordevol karakter zitten en er ook nog eens zeer fraai uitzien: eiken kloosterdeuren! Lees gerust verder.

Eiken kloosterdeuren passen in elke interieur

Of u nu een modern, industrieel of klassiek interieur hebt; eiken kloosterdeuren vormen altijd een ware eyecatcher. Waar ze in een modern interieur voor meer sfeer en warmte zorgen, geven ze een klassiek en landelijk interieur juist een chique, statige uitstraling. En als u deze kloosterdeuren niet laat open- en dichtslaan, maar moderniseert en gebruikt als schuifpanelen, zijn ze echt onweerstaanbaar.

Dit maakt eiken kloosterdeuren bijzonder

Om direct met de spreekwoordelijke deur in huis te vallen! Eiken kloosterdeuren zijn heel anders dan gewone deuren. Zo zijn ze zowel aan de voor- als achterzijde voorzien van prachtige, herkenbare panelen. En ze hebben fraaie opstaande randjes rond de panelen, rond de ruitjes en aan de bovenkant van de deur. En dat is nog niet alles. Kloosterdeuren van eikenhout zijn ook nog eens prachtig geloogd. Ze zijn dus van hun oude verflagen verlost en hebben hun eigen diepe, indrukwekkende houtkleur weer terug. Omdat deze deuren soms ook nog gebeitst zijn, is de kleur soms net wat dieper. Dat zorgt voor een extra luxe uitstraling.

Profiteer van de hoogstaande kwaliteit van eiken

Eiken kloosterdeuren zijn oersterk. Ze zijn van zeer goede kwaliteit. Dat maakt ze natuurlijk sterk en duurzaam. En dat is ook wel terug te zien aan hun leeftijd. Kloosterdeuren komen meestal uit eeuwenoude kloosters in Frankrijk. Dat de deuren er nu nog zo prachtig en gezond uitzien, betekent dat ze de tand des tijds prima hebben doorstaan! Het leuke is dat de kloosterdeuren op diverse manieren zijn af te werken. Denk aan de scharnieren, de deurkrukken en eventuele sleutelrozetten. En wat dacht u van schitterend glas in lood in de raampjes?

Mercator & Co heeft wat u zoekt

Heeft u ook interesse in van die prachtige tijdloze eiken kloosterdeuren? Kom dan eens kijken bij Mercator & Co of neem een kijkje in onze webshop. Heeft u een vraag of wilt u deskundig advies? Bel 0521-599369, stuur een e-mail naar info@mercatorenco.nl of laat een bericht achter via het contactformulier hier op de website.