ESTRIKKEN EN FRANSE PLAVUIZEN

ESTRIKKEN EN FRANSE PLAVUIZEN VOOR EEN KNUSSE UITSTRALING

Wilt u een oude boerderij in oorspronkelijke staat herstellen of houdt u van de gezellige en knusse uitstraling van een tegelvloer? Kies dan voor estrikken of Franse plavuizen van Mercator & Co! Bekijk het uitgebreide assortiment in onze showroom in Dwingeloo of online in onze webshop.

ANTIEKE TEGELS EN PLAVUIZEN MET KARAKTER

Het verschil tussen de antieke Franse estrikken en Franse plavuizen is dat estrikken circa 100 – 400 jaar geleden met de hand gevormd zijn en vervolgens werden gebakken. Plavuizen werden daarentegen zo’n 100 jaar geleden machinaal geproduceerd. Bovendien is de kleurschakering bij de Franse estrikken een stuk gevarieerder dan bij de plavuizen. Bij estrikken heeft u de keuze uit meerdere kleuren als geel, oranje en rood. De plavuizen hebben vaak een egale kleurschakering die varieert van rood naar oranje-rood. We hebben de tegels in verschillende soorten en maten, waardoor er altijd wel iets precies naar uw wensen te vinden is.

AFMETINGEN EN CONDITIE

Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor een van de tegelwerken, kunt u kiezen in welke afmetingen u de tegels wilt hebben. De maatvoeringen lopen uiteen van 13 x 13 cm tot circa 22 x 22 cm. In de meeste gevallen zijn de partijen helemaal schoon, waardoor ze direct gelegd kunnen worden. Heeft u een kleiner budget? Kies er dan voor om de tegels in oorspronkelijke staat op te halen. Wij bieden deze vloeren met een forse korting aan!

Wilt u uw nieuwe woning of bedrijfsruimte een prachtige oude uitstraling geven met estrikken of Franse plavuizen? Vul dan het contactformulier in of bel naar 085-8886976. Kom ook eens langs bij Mercator & Co in Dwingeloo.