Ga voor kranen met een antiek uiterlijk voor uw badkamer!

Nieuwe kranen met een antiek uiterlijk

Klassiek, retro, antiek en vintage: het is weer helemaal terug van weggeweest. Het lijkt altijd wel een kwestie van tijd voordat ouderwets weer nieuwerwets wordt. En dat heeft zeker zo zijn redenen. Veel klassieke en antieke decoratie elementen voor een interieur hebben namelijk een tijdloos karakter. Antieke muurkranen zijn geen uitzondering op deze regel. Deze klassieke kranen zijn een mooie toevoeging aan elke klassieke badkamer. Alhoewel zo in moderne badkamers ook zeker niet misstaan. Mercator & Co vertelt u hier graag meer over de prachtige nieuwe kranen met een antiek uiterlijk.

Mooie kranen: de kers op de taart

Elke badkamer heeft natuurlijk kranen nodig. Om de wasbak vol te laten lopen, om het bad vol te laten stromen en om te kunnen douchen. U kunt natuurlijk voor een eenvoudig model gaan, maar elke kamer in huis valt of staat natuurlijk met de details in het interieur. Wilt u uw badkamer prachtige en opvallende details geven? Ga dan voor één of meerdere nieuwe kranen met een antiek uiterlijk. Bij Mercator & Co vindt u nieuwe kranen met alle technische voordelen van vandaag de dag en de uitstraling van weleer. Als exclusieve dealer in Nederland leveren wij bijvoorbeeld bronzen of koperen kranen. De kranen staan prachtig in elke badkamer: van modern tot klassiek.

De inspiratie achter antieke kranen

De inspiratie achter antieke kranen komt van de ouderwetse Franse interieurstijlen. Zo vindt u in oude Franse panden vaak prachtige antieke kranen die een waar plezier voor het oog zijn. Daarnaast ziet u dezelfde charme vaak ook terug in de klassieke gevelornamenten en mozaïektegels in oude Franse gebouwen. Met deze schat aan inspiratie verkopen we veel verschillende soorten nieuwe kranen met een antieke uitstraling. We bieden kranen in 24 verschillende metaalkleuren en in elke RAL kleur naar wens.

Meer weten over nieuwe kranen met een antiek uiterlijk

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden voor een badkamer met nieuwe kranen met een antiek uiterlijk? Of u nu een klassieke badkamer heeft of een moderne, er is altijd wel een soort kraan met een antiek look die erbij past. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of bent u benieuwd naar de kosten? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 0521-599369 of stuur ons een mailtje via info@mercatorenco.nl.