Geef uw woning een unieke uitstraling, kies onze antieke radiatoren

Antieke radiatoren voor uw woning

Alle vintage en antieke spullen zijn weer populair. Diverse items komen steeds meer terug in het moderne interieur. Zo ook antieke radiatoren. Een product dat antiek is, geeft uw woning net even wat extra’s. Maakt u de keuze voor antieke radiatoren, dan kiest u tegelijk ook voor een duurzaam product dat lang mee zal gaan. Dit komt ten goede aan het milieu, daar u niet voor een nieuw geproduceerd product kiest. Bij Mercator&Co kunt u diverse antieke radiatoren vinden. Welke dit zijn en hoe u deze kunt combineren met uw interieur? Dat vertellen wij u graag in dit blog!

Soorten antieke radiatoren

U kunt antieke radiatoren in diverse soorten en maten vinden. Wenst u een beschilderde radiator? Welke kleur u ook voor ogen heeft, in onze webshop heeft u een ruime keuze. Wij kunnen uw antieke radiator geheel naar uw wensen beschilderen, maar u kunt ook voor een standaard model kiezen. Zo staat een zwarte kloosterradiator mooi in een interieur met een industriële stijl. U kunt uiteraard ook voor een witte radiator gaan als u een meer landelijke stijl heeft. Zoekt u een antieke radiator, dan kunt u kiezen uit art deco radiatoren, kloosterradiatoren, gietijzeren bloemradiatoren en spijlradiatoren. Wij kunnen uw antieke radiator voor u restauraren, doorspuiten en testen. De radiator kan tevens in uw favoriete kleur worden gespoten. Welke antieke radiatoren wenst u voor uw woning? Kijk gerust eens rond in onze webshop en maak een keuze. Of neem contact op voor antieke radiatoren op maat.

Een duurzaam product

Met antieke radiatoren bent u gegarandeerd van een uniek en luxueus product voor uw ruimte. Tevens draagt de aanschaf hiervan bij aan een schoner milieu. Wanneer oude radiatoren omgesmolten worden, zullen er veel broeikasgassen vrijkomen. Indien u een radiator van 100 kg ijzer laat omsmelten, dan gaan er 44 kg aan broeikasgassen de schone lucht in. Om deze reden kunnen wij het u ten zeerste aanraden om uw antieke radiatoren te laten restaureren, zodat u deze een tweede leven geeft. Maak daarom ook de keuze voor een restauratie van uw antieke radiatoren of bekijk welke antieke radiatoren Mercator&Co in het aanbod heeft. Met onze unieke en antieke radiatoren, zal uw woning weer een geheel nieuwe uitstraling krijgen en helpt u eveneens het milieu. Neem direct een kijkje in onze webshop en maak een keuze voor uw antieke radiatoren!