GIETIJZEREN RADIATOREN, OUD EN NIEUW

GIETIJZEREN RADIATOREN OM UW WONING TE VERRIJKEN EN TE VERWARMEN

Vanzelfsprekend wilt u dat uw woning goed verwarmd wordt. Alleen staat in uw geval zo’n spierwitte moderne radiator niet zo mooi in uw woning en draagt weinig bij aan uw interieur? Kies voor een mooie gietijzeren radiator van Mercator & Co en sla twee vliegen in één klap. Kom langs in onze showroom in Dwingeloo of bekijk het aanbod online.

VOORDELEN VAN DE GIETIJZEREN RADIATOREN

Wat fijn is aan de gietijzeren radiator, is dat deze een zachte en regelmatige warmte uitstraalt en toch volledig geluidloos is. De apparaten zijn daarbij zeer progressief op warmteverschillen en hebben een laag energieverbruik. Bovendien zien de radiatoren er niet onverdienstelijk uit en kunnen door hun stijlvolle karakter zelfs een echte toevoeging zijn op uw interieur. Op deze manier voorziet u uw woning van warmte én een stukje stijl of antiek. Alle ijzeren radiatoren in ons assortiment zijn in alle RAL kleuren, hoogtes en modellen te verkrijgen. Zo verkopen we bloemradiatoren, art-deco radiatoren en accessoires als radiatorkranen. Komt u er niet helemaal uit? Vraag ons om advies. We berekenen aan de hand van de kubieke meters het aantal watts die nodig is om het aangenaam warm te stoken.

OUDE EN NIEUWE RADIATOREN

Bij Mercator & Co bieden we nieuwe radiatoren aan die zijn gebaseerd op de meest populaire modellen uit de 19e en 20e eeuw. De radiatoren zijn zeer precies gegoten en perfect afgewerkt. Ze zullen hierdoor niet misstaan in moderne panden en oudere woningen met een klassieke of antieke stijl. We bieden echter ook oudere radiatoren aan. Voordat we het product aan u meegeven verwijderen we eerst de niet-bruikbare koppelingen en testen we het apparaat op lekkage. Indien gewenst kunnen we de radiator voor u stralen en van een poedercoat in RAL kleur voorzien.

Wilt u meer weten over onze gietijzeren radiator? Neem contact met ons op door te bellen naar 085-8886976 of vul het contactformulier. Uiteraard kunt u tevens langskomen bij ons in Dwingeloo. Meteen bestellen? Bezoek dan onze webshop.