Leuke en unieke woonaccessoires voor uw woning

Woonaccessoires van Mercator & Co

Wanneer u uw woning wilt opvrolijken met mooie woonaccessoires moet u bij Mercator & Co zijn. Wij verkopen diverse producten die een unieke sfeer aan uw interieur geven. In dit blog vertellen wij u meer over onze producten en waarom het zo belangrijk is om hier en daar leuke woonaccessoires neer te zetten. Mercator & Co haalt het voor u in huis!

Verras uw gasten met prachtige decoraties

Er zijn veel woonaccessoires in diverse winkels te vinden. Maar wanneer u voor echte kwaliteit wilt gaan, kunt u het beste de webshop van Mercator & Co bekijken. Wij halen onze producten namelijk uit onverwachte hoeken. Hierdoor zitten er altijd producten tussen die u zullen verrassen. Maak van uw woning een prachtig ontwerp, zodat uw gasten telkens weer verwonderd zijn van uw stijl in huis.

Kloosters, kerken en dergelijke

Onze producten zijn uniek. Wij halen onze woonaccessoires namelijk uit kerken, kloosters en andere authentieke gebouwen. Deze producten zijn allemaal van echte kwaliteit. Ook zorgen wij ervoor dat deze producten eerst goed behandeld worden, om jarenlang plezier te garanderen. Zo kunt u nog jaren genieten van uw aangeschafte manden, krukjes en andere mooie voorwerpen.

Onze woonaccessoires

Wij bieden diverse leuke woonaccessoires aan. Om u een goed overzicht te geven hebben wij een groot deel van onze producten op een rij gezet. Zo kunt u goed zien welke producten uw huis nodig heeft:

  • Beelden en schilderijen
  • Kasten, tafels en stoelen
  • Krukjes en bankjes
  • Manden en pluimen
  • Toilet en badkamer spullen
  • Vazen en potten
  • Windlichten en lantaarns

De leukste combinaties

U plaatst deze leuke producten in uw woonkamer, badkamer, slaapkamer of gang. U kunt de krukjes leuk versieren met een plantenpot. Vindt hierbij een mooie grote plant en u heeft een echte eyecatcher in de kamer staan. Ook kunt u met de alternatieve stoelen een leuke zitplaats creëren. Op de website van Mercator & Co vindt u voldoende inspiratie.

Meer weten over woonaccessoires?

De leukste interieurs creëert u door leuke decoraties te combineren. Zorg ervoor dat u niet te veel spullen tegelijk inkoopt, maar bouw het rustig op. Mercator & Co vertelt u graag meer over de leukste woonaccessoires. Heeft u een vraag of wilt u deskundig advies? Bel 0521-599369, stuur een e-mail naar info@mercatorenco.nl of laat een bericht achter via het contactformulier hier op de website.