De vintage vloer: terug van nooit weggeweest!

Voor een vleugje nostalgie in huis

Vintage is op vrijwel alle fronten het modernste wat u kunt krijgen. Zo ook op het gebied van interieurs. Vintage is het toverwoord voor tweedehands en uit een ander tijdperk. Wie modern doet, gaat terug in de tijd. Met een vintage vloer is dat niet anders: het geeft uw woning een moderne en tegelijkertijd nostalgische uitstraling geven. Hoe past u een vintage vloer in uw woning?

Houten vintage vloer

Houten vintage vloeren geven uw interieur een stijlvolle en warme uitstraling. De verweerde houten vloer is geïnspireerd door het buitenleven en de rust die dat uitstraalt. Een doorleefde houten vloer ademt vertrouwen, authenticiteit en gezelligheid. Hij geeft het ultieme thuisgevoel. Kleedt uw huis daarna ook aan met een aantal vintage meubels en accessoires en u creëert een zeer persoonlijke plek voor uzelf. Uw vintage meubilair bevat verhalen en daarom passen oude houten vloeren hier zo goed bij. Wanneer u pure en natuurlijke tinten voor uw woning gebruikt, heeft u een mooie basis.

Hoe een vintage vloer combineren?

Bent u overtuigd van de schoonheid van een vintage vloer? Wellicht vindt u het nog lastig te bedenken hoe u deze het beste kunt combineren. Ook hiervoor hebben wij een aantal tips voor u. Een oudere vloer valt uitstekend te combineren met handgemaakte materialen, zoals een oud kussen, wollen poef of decoratie. Ook kunt u ervoor kiezen andere unieke vintage items in uw woning te plaatsen, zoals meubilair uit de jaren 50. In deze jaren zijn prachtige bijzettafels gemaakt, die mooi ogen bij een vintage vloer. Kies hierbij voor grote vetplanten om uw interieur een algehele vintage uitstraling te geven. Houdt u uw interieur graag rustig? Kies dan voor een olijfgroene kleur op uw muur. Wilt u uw oudere vloer juist goed laten uitkomen? Ga dan voor een lichtgroene kleur. Door te spelen met uw interieur, geeft u uw woning steeds een andere look.

vintage vloer hout

Kies een unieke vintage vloer

Wilt u uw woning ook een nostalgische vintage uitstraling te geven door een vintage vloer aan te schaffen? Bekijk ons vloerenaanbod. Maak vandaag nog de nieuwe start voor uw woning en ontdek de schoonheid van een oudere vloer! Neem bij vragen gerust contact met ons op.