OUDE TEGELS: VINTAGE EN AUTHENTIEK

OUDE TEGELS: VINTAGE EN AUTHENTIEK

Een tegelvloer heeft vele voordelen. Zo heeft de vloer weinig onderhoud nodig, kan het tegelwerk tegen een stootje en zien tegels er stijlvol uit in uw keuken, woonkamer of welk ander vertrek dan ook. Denkt u na over het vervangen van uw vloeren of bent u op zoek naar een vloer voor uw nieuwe woning? Overweeg dan zeker eens de oude tegels van Mercator & Co. Kom langs in onze showroom in Dwingeloo of neem een kijkje in de webshop.

ANTIEKE TEGELS MET EEN HISTORISCH KARAKTER

We hebben bij Mercator & Co veel verschillende oude tegels in ons assortiment. Juist omdat elke wens en elke kamer om een specifieke tegelsoort vraagt. De meeste antieke tegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Cementen plavuizen of oude keramische hardgebakken mozaiektegels geven bijvoorbeeld een prachtige en rustieke uitstraling aan uw badkamer, hal of keuken. Bovendien heeft u hierbij de keuze voor kleine of grotere cementtegels of keramische tegels. Of wat dacht u van estrikken? Deze tegels bieden we aan in twee varianten: de oude handvorm (circa 100 – 400 jaar oud) plavuizen en de oude machinale plavuizen (circa 100 jaar oud). En tevens ook nog vele soorten Franse plavuizen. Met deze oude boeren plavuizen brengt u de geschiedenis in huis en geeft u uw woning een historisch karakter.

Houdt u niet van al te veel tierlantijntjes, maar wel van een Franse uitstraling? Dan zijn onze nieuwe Franse mozaïektegels vast iets voor u. Daarnaast hebben wij diverse hardgebakken tegels en klassieke tegels in ons assortiment, dus bij ons is er voor ieder wat wils!

PERSOONLIJKE SERVICE

U kunt de tegelvloeren zowel schoon als in oorspronkelijke staat bij ons ophalen. We kunnen tegen meer prijs de oude lijm resten verwijderen zodat te tegels ‘plak klaar’ afgeleverd worden. Het is maar net afhankelijk van het budget en mogelijkheden die u heeft en van wat u met de tegels van plan bent. Indien gewenst bespreken we de mogelijkheden en geven we u passend advies. We passen onze service volledig aan op uw wensen. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom in Dwingeloo om de opties te komen bekijken. Natuurlijk kunt u ook onze webshop bekijken.

Wilt u meer informatie over de oude tegels van Mercator & Co? Neem contact met ons op door te bellen naar 085-8886976 of door het contactformulier bovenaan de pagina in te vullen. Via deze weg maakt u eveneens een afspraak buiten openingstijden.