Prachtige tuinmeubelen

Tijd voor nieuwe tuinmeubelen

Zodra de zon weer gaat schijnen, krijgen veel mensen de kriebels om weer lekker in de tuin aan de slag te gaan. Wellicht kunnen bepaalde oude tuinmeubelen weg en is het de hoogste tijd voor iets nieuws? Wanneer u prachtige tuinmeubelen zoekt voor in uw tuin, dat bent u bij Mercator&Co aan het juiste adres. U vindt bij ons mooie tuinmeubelen, van sierlijke en stijlvolle banken tot mooie tafels. In dit blog geven wij u handige tips mee voor prachtige tuinmeubelen in uw tuin.

Antieke Franse tuinmeubelen

Heeft u ook de neiging om uw tuin weer helemaal in orde te maken? Dan mogen de prachtige tuinmeubelen van Mercator&Co niet bij u ontbreken. U vindt in onze webshop diverse mooie antieke Franse tuinmeubelen. Deze tuinmeubelen zijn zeer stijlvol en passen goed tussen het groen. U heeft bij ons altijd de keuze uit diverse banken of tafels, kijk snel of hier een prachtig tuinmeubel voor uw tuin tussen zit.

Kies voor kwaliteit

Veel mensen kiezen houten of ijzeren meubelen boven de plastic meubelen die bij veel winkels goedkoop te verkrijgen zijn. Het nadeel van plastic tuinmeubelen is dat deze snel verkleuren of breken. Een houten of ijzeren tuinmeubelen gaat jaren mee. Het is dan ook een investering, maar u bent in verhouding goedkoper uit met een mooi tuinmeubel van Mercator&Co dan wanneer u elke twee jaar nieuwe plastic tuinmeubelen moet aanschaffen omdat de oude stuk zijn. Ga voor kwaliteit en kies voor Mercator&Co!

Echte vakmanschap bij Mercator&Co

De prachtige tuinmeubelen van Mercator&Co stralen echte vakmanschap uit waardoor uw tuin direct een chique uitstraling krijgt. Bij Mercator&Co bieden wij vooral antieke Franse tuinmeubelen aan. Deze herkent u aan de prachtige, handgemaakte, sierlijke bogen en krullen die in de tuinmeubels verwerkt zijn. Vaak zijn ze gemaakt van halfronde ijzeren staven met smeedijzer, wat ze ongelooflijk sterk maakt. Ook zijn ze bestand tegen weer en wind. Ze kunnen jaren mee als blikvanger in uw tuin!

Herkomst van onze tuinmeubelen

Onze meubelen zijn echt antiek. Mercator&Co haalt die prachtige tuinmeubelen uit oude Franse parken, restaurantjes, tuinen en cafés. De meubelen komen via diverse wegen bij ons terecht. U kunt ze bewonderen in onze showroom of op het buitenterrein. Al onze tuinmeubelen zijn gerestaureerd wanneer nodig. Maar dankzij de solide kwaliteit is dat nauwelijks nodig. Zo kunnen wij garanderen dat u kunt genieten van prachtige tuinmeubelen en heerlijk tot rust komt in uw Franse zithoek, bankje, stoel of aan een mooie tafel.

Meer weten over prachtige tuinmeubelen?

Ziet u de nieuwe prachtige Franse tuinmeubelen al helemaal voor u in uw tuin? Wacht dan niet langer en kom binnenkort langs in onze mooie showroom. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen. U zult versteld staan over wat voor een prachtige producten wij u allemaal aanbieden.