Raw Stones voor binnen en buiten

Een unieke en authentieke beleving voor binnen en buiten

Raw Stones geven de unieke beleving van de prachtige stenen uit abdijen van weleer of authentieke middeleeuwse straatjes. De natuurlijke materialen waarvan de Raw Stones zijn gemaakt, hebben een robuuste en warme, sfeervolle uitstraling. Wilt u meer weten over de Abbey, Terpstra en Waaltjes van Raw Stones? Mercator & Co vertelt u er hier meer over

Beleef onze Abbey vloeren

Abbey Raw Stones zijn geïnspireerd op de vloeren die vroeger (en nu ook nog) in abdijen en kerken lagen. Door de verschillende afmetingen en structuren, krijgt uw vloer een speels patroon en een unieke uitstraling. De breedte van de Abbey ligt tussen de 40 en 95 centimeter, de lengte tussen de 25 en 115 centimeter en ze zijn tussen de 8 en 10 millimeter dik. Ze zijn bijvoorbeeld in wildverband of halfsteens te leggen. Zo kunt u uw vloer volledig naar uw wensen samenstellen.

Binnenkort: Terpstra’s en Waaltjes

Naast Abbey Raw Stones zijn ook Terpstra en Waaltjes stenen beschikbaar. De Terpstra is een afdruk van originele kasseien. Ze zijn beter bekend als kinderkopjes. Ze zijn 9 tot 14 centimeter breed, 17 tot 22 centimeter lang en 8 tot 10 millimeter dik. De Waaltjes hebben allemaal een vaste maat van 5 x 20 centimeter. De illustere charme van deze prachtige Raw Stones kunt u ook in uw woning of bedrijf ervaren.

De voordelen van Mercator & Co

Als u een mooie, nostalgische en authentieke vloer in uw woning of bedrijf wilt leggen, komt u met de Raw Stones die u bij Mercator & Co kunt kopen helemaal aan uw trekken. Maar wij hebben uiteraard meer. Wij beschikken over een ruim aanbod kwaliteitsproducten met een flinke vleug geschiedenis en gebaseerd op oude materialen en vervlogen tijden. Wij hebben niet alleen oude vloeren in huis, maar ook deuren, ramen, lampen, accessoires en nog veel meer. Wanneer u kiest voor onze producten, kiest u voor:

  • Groot aanbod in oude en antieke materialen
  • Duurzaam en milieubewust
  • 500 m2 showroom en 2000 m2 buitenterrein
  • Deskundig advies op maat
  • Eenvoudig en vrijblijvend offertes opvragen

Mercator & Co heeft wat u zoekt

Raw Stones in de vorm van Abbey’s, Terpstra’s en Waaltjes geven uw interieur een unieke uitstraling. Zo creëert u een vloer of terras waar u bij wijze van spreken ook eeuwenlang plezier aan beleeft en nooit op uitgekeken raakt. Bent u op zoek naar Raw Stones of andere producten met een authentieke stijl of een mooi verhaal? Kom dan eens bij ons langs of neem een kijkje in onze webshop. Heeft u een vraag of wilt u deskundig advies? Bel 0521-599369, stuur een e-mail naar info@mercatorenco.nl of laat een bericht achter via het contactformulier hier op de website.