Stel zelf uw antieke keuken samen via Mercator & Co

Bij Mercator & Co vindt u alles voor uw antieke keuken

Wilt u graag een nieuwe keuken? En wordt u helemaal enthousiast van een antieke keuken? Bij Mercator & Co vindt u alles voor het samenstellen van uw perfecte antieke keuken. Van bladen tot kranen, maar ook afvoeren, wandtegels en natuurlijk diverse accessoires. En staat uw ideale keuken er niet tussen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. We gaan graag met u op zoek naar de look die u voor ogen heeft.

Selectie van materialen

Een antieke keuken kan een charmante en karaktervolle toevoeging zijn aan elk huis. Het mixen van klassieke elementen met moderne gemakken creëert een unieke en warme sfeer waarin nostalgie en functionaliteit samenkomen. Bij het creëeren van een antieke keuken draait het om het kiezen van materialen en afwerkingen die de juiste esthetiek oproepen. Kiest u bijvoorbeeld voor nieuwe kranen met een vintage uiterlijk of authentieke antieke oude kranen? Gaat uw voorkeur uit naar een eiken keuken of toch natuursteen? En welke antieke wandtegels voegt u toe? Bekijk ons assortiment, daarin vindt u alles wat u zoekt.

Kleur en accessoires

Kies vervolgens een kleurenpalet dat past bij de door u gekozen antieke stijl. Warme, gedempte kleuren en aardetinten dragen bij aan een vintage uitstraling. Overweeg ook verouderde en gewassen verfafwerkingen in uw antieke keuken om een doorleefd effect te creëren. Maak dan uw antieke keuken compleet met zorgvuldig uitgekozen accessoires en decoratieve elementen. Wij hebben voor u antieke keukenrolhouders, vaatdoekenrekken, waskommen, zeepbakjes, handdoekstangen en meer.

Maak een geheel van uw keuken

Een antieke keuken is prachtig, maar de keuken wordt nog mooier als u de meubels hierop aanpast. Kies voor een antieke eettafel, een vintage keukenkast of een buffetkast om een geheel van de ruimte te maken en een nostalgische sfeer te creëren. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Meer informatie

In ons ruime assortiment vindt u alles wat u nodig heeft om een antieke keuken samen te stellen. Neem gerust eens een kijkje. Dit kunt u online doen, maar ook in onze winkel in Dwingeloo. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het samenstellen van een antieke keuken via Mercator & Co? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0521-599369 of stuur ons een mailtje via info@mercatorenco.nl.