Tips voor een unieke kantoorinrichting met antiek

Een aangename werksfeer

U wilt natuurlijk zorgen voor een aangename werksfeer op kantoor. Er zijn verschillende manieren waarop u die kunt bereiken. Een van de manieren is door te zorgen voor een gezellige kantoorinrichting. Wanneer het kantoor mooi ingericht is zullen uw werknemers op een prettige manier aan de slag gaan, en is uw kantoor bovendien representatief voor eventuele klanten die over de vloer komen. Wanneer u uw kantoor op een mooie, unieke manier wilt inrichten, raden we aan om te kiezen voor antiek. Echt antiek voor uw kantoorpand vindt u bij Mercator & Co!

Mooie traditionele vloeren

Bij Mercator & Co halen we de mooiste bouwmaterialen uit oude gebouwen als kloosters, scholen en boerderijen. Voor bijvoorbeeld prachtige traditionele vloeren, bent u bij ons dus aan het juiste adres. U vindt in onze winkel mooie houten vloeren, natuursteen, mozaïek en zelfs oude cementvloeren. De vloeren zijn vaak uniek wat betreft kleur. Wanneer u een traditionele vloer in uw kantoorpand wilt plaatsen, raden we dan ook aan om langs te komen en een vloer te kiezen die bij uw pand past. Wij geven u bovendien graag advies over het leggen van de vloer en het onderhoud.

Ramen en deuren uit oude panden

Antieke ramen en deuren kunnen een echte sfeermaker zijn voor uw pand. Kies daarom voor prachtige oude deuren en kozijnen. Wat dacht u bijvoorbeeld van unieke Franse toogramen, kerkramen, klooster kozijnen of industrie ramen? Of kiest u liever voor de prachtige deuren die we verkrijgen bij de sloop van kerken, scholen, kloosters en andere oude gebouwen uit heel Europa? Oude ramen en deuren zijn vaak van hoge kwaliteit en bovendien zeer stijlvol.

Antieke accessoires

Ook wat betreft accessoires en decoratie kunt u veel met antiek. Dit is een minder grote ‘verbouwing’ dan het vervangen van vloeren, ramen of deuren, maar heeft toch een grote invloed op de kantoorinrichting. Bij Mercator & Co kunt u terecht voor mooie accessoires zoals antieke beelden, schilderijen en bordjes. Maar ook voor antieke details met een praktische functie kunt u bij ons kopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van mooie oude lampen of traditioneel hang- en sluitwerk. Bezoek de showroom in Dwingeloo of bestel direct online!

Breng een bezoekje aan Mercator & Co!

Een unieke kantoorinrichting: Mercator & Co helpt u er graag mee! Kom langs in onze showroom in Dwingeloo of bestel direct online. U kunt ons voor vragen altijd bereiken via het contactformulier hier op de site, telefonisch via 0521-599369 of door een mail te sturen naar info@mercatorenco.nl.