Wat kost plavuizen laten leggen?

Als u mooie oude plavuizen koopt bij Mercator&Co

Ben u ook zo dol op alles wat mooi oud of antiek is en waar u roemrijke historie in kunt terugzien. Dan is een bezoek aan Mercator&Co voor u ongetwijfeld een feestje. En houdt u dan ook van mooie oude antieke vloertegels en/of plavuizen? Dan kunt u bij ons uw hart ophalen. Zo kunt u bij ons kiezen voor oude keramische hardgebakken mozaïektegels of cementen plavuizen als u uw keuken, hal of badkamer een prachtige, rustieke uitstraling wil geven. De antieke Franse, boerenplavuizen geven elke woning een idyllisch en historisch karakter. Daarnaast hebben wij ook klassieke en handvorm vloertegels en plavuizen. Is dat dan kostbaar inclusief het leggen van plavuizen? Wij vertellen het u graag.

Plavuizen laten leggen

Als u een eigen woning heeft, is dat natuurlijk een bron van inspiratie, waarin u graag investeert om er helemaal uw eigen persoonlijke stulpje van te maken. U bent op gezette tijden bezig met het verfraaien van uw woning en alles wat daar verder bij komt kijken. Wanneer u aan de slag gaat met het opnieuw inrichten van uw huis, is de vloer een onderdeel dat u het beste in één keer goed kunt aanpakken. En waar plavuizen tot voor kort helemaal uit de mode waren, en dat vloerbedekking en laminaat de boventoon voerden, zijn ze nu weer helemaal hip. De huidige moderne woontrends, waarbij robuust en industrieel de boventoon voeren, zorgen ervoor dat de plavuizen weer terug van weggeweest zijn. Veel mensen laten weer plavuizen leggen. Maar wat kost dat dan eigenlijk?

Kosten van plavuizen laten leggen

Het voordeel van oude antieke plavuizen is dat ze verkrijgbaar zijn in zogenaamd tijdloze kleuren en dat u kunt kiezen voor een vloer met natuursteen. Een dergelijke vloer koopt u bij ons niet inclusief de prijs voor het leggen. We hebben voor u opgezocht wat plavuizen leggen tegenwoordig kost. U kunt plavuizen laten leggen voor een bedrag tussen de 10 en 75 euro. Dat betekent dat u gemiddeld moet rekenen op zo’n 32,50 euro per vierkante meter of per uur. Het hang er wel vanaf of u lastig te leggen plavuizen koopt of de wat makkelijker te leggen plavuizen. Informeer dus altijd even vooraf bij een tegelzetter, wat hij of zij rekent voor het leggen van plavuizen.

Meer sfeer met oude plavuizen

Wilt u uw woning ook meer sfeer geven met oude tegels en plavuizen? U kunt ze bij ons kopen. Informeer er gerust naar via 0521-599369 of info@mercatorenco.nl.