Wat maakt de tegels van Winckelmans zo bijzonder?

Het Franse familiebedrijf Winckelmans maakt al sinds 1894 tegels met de mooiste kleuren en patronen. Door goed met de tijd mee te gaan, hebben ze een perfecte balans gecreëerd tussen traditie en moderne productiemethodes. Dit ziet u terug in de meest prachtige ontwerpen! De tegels van Winckelmans worden overal in huis toegepast. Ze passen uitstekend in een badkamer of toiletruimte, maar ook in de keuken, woonkamer of hal. En zelfs uw buitenterras fleurt op met tegels van Winckelmans. In dit blog vertelt Mercator & Co u graag meer over wat deze tegels zo bijzonder maakt.

Ideaal voor binnen- en buitengebruik

De tegels van Winckelmans zijn zowel onder architecten als ontwerpers over de hele wereld favoriet. Dat komt doordat ze niet alleen een prachtig design hebben, maar ook van uitstekende kwaliteit zijn. Ze komen in elk interieur tot hun recht. Van modern tot landelijk. Daarnaast worden de dubbelhard gebakken tegels van Winckelmans beoordeeld boven de aanbevolen professionele normen wat betreft de sterkte, vorstbestendigheid, waterabsorptie en slijtvaste eigenschappen. Hierdoor zijn de tegels van Winckelmans niet alleen uitstekend binnen te gebruiken, maar ook buiten voor een prachtig buitenterras.

Tegels van Winckelmans zijn een natuurlijk product

Wist u dat de tegels van Winckelmans een natuurlijk product zijn? Ze bestaan voornamelijk uit klei. Het bijzondere uiterlijk hebben de tegels mede te danken aan het feit dat ze niet worden geglazuurd. De tegels van Winckelmans hebben een lage absorptiegraad. Hierdoor zijn ze goed bestand tegen vlekken en eenvoudig schoon te houden. En voor kleurverlies hoeft u niet bang te zijn, want de tegels zijn door en door gekleurd!

Voor ieder wat wils

Waar bent u naar op zoek? Rustige tegels? Of wilt u juist echt iets speciaals op uw vloer of wand? Wat u ook wilt, Winckelmans heeft het. In de collectie van Winckelmans vindt u prachtige tegelvloeren in de authentiek Franse en Britse stijl, maar ook moderne kubische patronen en mozaïek. Daarnaast zijn er ook tegels van Winckelmans in effen kleuren verkrijgbaar. In groot en klein formaat en in verschillende vormen.

Meer weten?

Wilt u uw interieur meer karakter geven? Dan mogen de tegels van Winckelmans niet ontbreken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Winckelmans tegels? Of heeft u vragen? Bel naar 0521-599369 of stuur ons een mailtje via info@mercatorenco.nl.