Hollandse estrikken

Wij hebben helaas het faillissement moeten aanvragen voor Mercator & Co B.V.
Voor vragen kunt u contact opnemen met curator mr. H.G. Ruis 0522-245502.

Antieke estrikken, boeren plavuizen 200X200X30MM

Prijs op aanvraag

Verrijk uw huis met onze grijze of rode estrikken

Als u interesse heeft in antieke estrikken, dan zit u hier helemaal goed. Wij bieden verschillende estrikken aan, waarmee u precies die oude estrikken vloer kunt realiseren die u wenst. Onze grijze en rode machinale en handvorm estrikken zijn afkomstig uit België en Nederland. Ze zijn verkrijgbaar van 13×13 tot 22×22 cm en in verschillende kleurschakeringen en leeftijden. Bent u benieuwd naar deze verscheidenheid in soorten? Laat een bericht bij ons achter met daarin uw wensen en vragen aangaande onze antieke estrikken.

  • Duurzaam en milieubewust
  • Eenvoudig en vrijblijvend offertes opvragen
  • Deskundig advies op maat
  • 500 m2 showroom en 2000 m2 buitenterrein
  • Groot aanbod oude en antieke materialen
  • Binnen 12 dagen geleverd
  • Bezorging in heel Nederland

Beschrijving

Ontdek onze diverse soorten estrikken

Graag wijzen wij u op de verschillen tussen onze handgevormde en machinale estrikken. De leeftijd van eerstgenoemde ligt gemiddeld tussen de 100 en 400 jaar. De kleur van deze estrikken is het best te omschrijven als een combinatie van grijs, rood, oranje, zalm en paars. De machinale estrikken daarentegen zijn ‘pas’ zo’n 100 jaar oud en zijn een stuk egaler rood. Kunt u wel wat advies gebruiken bij het bepalen of in uw betreffende ruimte de grijze estrikken of de rode estrikken beter tot hun recht komen? Leg uw vraag of verzoek vandaag nog digitaal bij onze specialisten neer. Zij reageren graag met een passende oplossing voor gewenste uw oude estrikken vloer.

Kies voor rode of grijze estrikken voor uw oude estrikken vloer

Wilt u graag beschikken over een oude estrikken vloer die bestaat uit de mooiste antieke grijze of rode estrikken? Bekijk dan direct ons aanbod. Heeft u een vraag over een bepaalde variant, de mogelijkheden ermee of de prijzen van het gebruiksklaar maken? Stuur ons dan meteen een bericht toe. Wij geven u zo spoedig mogelijk een compleet antwoord op uw vraag. Wilt u onze oude estrikken met eigen ogen bekijken? Kom dan langs in onze winkel. Wij tonen u graag onze ruime collectie aan handgevormde en machinale antieke estrikken.