Interieur

Wij hebben helaas het faillissement moeten aanvragen voor Mercator & Co B.V.
Voor vragen kunt u contact opnemen met curator mr. H.G. Ruis 0522-245502.

ARDEX X7G PLUS FLEXLIJM 15KG

32,00

Ardex X7G Plus Lijm: flexlijm voor het verlijmen van tegels

Met Ardex X7G Plus Lijm heeft u een uitstekende flexlijm voor het verlijmen van tegels. Met deze flexlijm heeft u zeer effectieve lijm voor het verlijmen van keramische tegels, betontegels en vochtongevoelig natuursteen voor zowel binnen als buiten. Hiermee heeft u binnen no-time de tegelvloer of tegelwand gelegd waar u altijd van gedroomd heeft. Lees snel meer over Ardex X7G Plus Lijm of bekijk onze andere mooie kwaliteitsproducten.

 • Duurzaam en milieubewust
 • Eenvoudig en vrijblijvend offertes opvragen
 • Deskundig advies op maat
 • 500 m2 showroom en 2000 m2 buitenterrein
 • Groot aanbod oude en antieke materialen
 • Binnen 12 dagen geleverd
 • Bezorging in heel Nederland

Beschrijving

Onze flexlijm: geschikt voor diverse soorten tegels

Ardex X7G Plus Lijm flexlijm is uitstekend geschikt voor het verlijmen van verschillende soorten tegels. Met onze 15 kg verpakking komt u dan ook ongetwijfeld een heel eind! Denk hierbij aan het leggen van keramisch tegelwerk, glas- en porselein mozaïek, betontegels en vochtongevoelige natuursteentegels. Daarnaast kunt u de lijm ook gebruiken voor het verlijmen van bepaalde bouwplaten zoals gipsplaten, isolatieplaten van hardschuim en steenwol en tegelelementen (hardschuimisolatieplaten met mortelcachering aan twee kanten)

Leg uw droomvloer- of wand

Met onze flexlijm voor het verlijmen van tegels legt u uw tegelvloer- of wand binnen mum van tijd. Onze tegels, verkrijgbaar in diverse vormen, kleuren, soorten en maten, stelt u eenvoudig zelf samen. U kunt ook verschillende soorten tegels mixen om zo de mooiste patronen te creëren. Zo zorgt u in huis voor een authentiek karakter en maakt u van uw huis ook echt uw thuis. En dat allemaal met tegels bevestigd met de juiste flexlijm.

Voordelen van Ardex X7G Plus flexlijm

Met de Ardex X7G Plus Lijm verlijmt u dus een breed scala aan tegels. Daarnaast is deze flexlijm soort 25% zuiniger dan traditionele flexlijm. Alsof dat nog niet genoeg was, rekent u bij ons ook altijd op de volgende voordelen:

 • Duurzaam en milieubewust
 • Vrijblijvende offerte
 • Deskundig advies op maat
 • Groot aanbod aan materialen
 • Binnen 12 dagen geleverd in heel Nederland

Uniek interieur met onze Ardex X7G Plus Lijm

Wat voor een soort tegels u ook wil in uw woning. Of u nu gaat voor klassiek, modern of landelijk. Met onze Ardex X7G Plus Lijm voor het verlijmen van tegels, heeft u bijzonder snel uw tegelvloer- of wand gelegd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of bent u benieuwd wat het kost? Klik op de door u gewenste tegellijm en stel uw vraag via het online contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Langskomen in onze showroom is natuurlijk ook mogelijk. U vindt het adres en de openingstijden op onze website.

Extra informatie

Gewicht 15 kg
Afmetingen 50 × 30 × 20 cm