AUTHENTIEKE DEUREN

EN SUITE DEUREN VOOR EEN PRACHTIGE RUSTIEKE UITSTRALING

Bent u de trotse eigenaar van een authentieke boerderij, hoeve of grachtenpand? Of heeft u een moderner huis en ziet u graag een prachtige, rustieke uitstraling in uw woning? Kies dan voor de en suite deuren van Mercator & Co in Dwingeloo. Door deze deuren als afscheiding te plaatsen tussen bijvoorbeeld uw woonkamer en eetkamer, zorgt u ervoor dat uw woning een luxe karakter krijgt.

DEUREN IN VERSCHILLENDE SOORTEN EN MATEN

Naast een ruim aanbod aan en suite deuren hebben wij een breed assortiment in voordeuren, binnendeuren, paneeldeuren en kloosterdeuren in onze webshop en in onze showroom in Dwingeloo. Al onze deuren zijn gemaakt van degelijke materialen. We voorzien u dan ook graag van advies, zodat u de juiste keuze maakt met betrekking tot de afwerking en de toepassing. Bij boerderijen wordt bijvoorbeeld vaak gekozen voor eikenhouten deuren, deze passen perfect in het oude en landelijke sfeertje van boerderijen passen. De materiaalkeuze is echter niet de enige keuze die u hoeft te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld tevens kiezen of u details als kwasten of jaarringen wilt toevoegen en of u de deur afgewerkt wilt hebben met glas of glas in lood. Wij bieden voor elk deursoort precies op maat gemaakte deurkrukken, scharnieren en sleutelrozettendie we eveneens geheel naar uw wensen kunnen leveren.

RESTAUREREN OF LOGEN

Wanneer u een woning koopt met bestaande en suite deuren of als u ervoor kiest een authentieke deur te kopen, kunnen wij deze voor u restaureren of logen. We zorgen ervoor dat de deur aan de huidige veiligheidseisen voldoet en dat deze volledig aansluit bij uw verlangens. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in de deuren van Mercator & Co? Bel naar 085-8886976, vul het contactformulier in of kom langs in onze winkel in Dwingeloo. We staan u graag te woord. Wilt u online uw deur bestellen? Dat kan in onze webshop.