AUTHENTIEKE HOUTENVLOEREN

HOUTEN VLOEREN VOOR ELKE KAMER EN WENS

Binnen het assortiment vloeren van Mercator & Co zijn voornamelijk de houten vloeren erg populair. Geef uw woning of winkel een fijne, warme uitstraling met onze mooie vloeren. Zeg maar vaarwel tegen kille plavuizen of een saai tapijt; bij ons vindt u te allen tijde een echte houten vloer die volledig past bij uw stijl. Kom langs in onze showroom in Dwingeloo of bekijk het aanbod online.

WARME EN HUISELIJKE SFEER IN UW WONING

Zeker de laatste jaren zijn houten vloeren steeds meer geliefd. En dat is natuurlijk niet voor niets. Met een houten vloer in uw woning zorgt u ervoor dat er een warme en huiselijke sfeer wordt gecreëerd. In ons aanbod vindt u een aantal écht antieke vloeren van hout die in vele gevallen ca. 100 jaar oud zijn. We hebben eveneens nieuwere varianten in veel verschillende uitvoeringen. Uiteraard zijn alle varianten van een hoogwaardige kwaliteit. Kiest u bijvoorbeeld voor vintage planken uit een oude school, of ziet u liever een oude visgraad parket vloer? En wat voor soort hout kiest u? Mercator & Co helpt u graag bij het met maken van een keuze voor bijvoorbeeld een grenen of eikenplanken vloer.

VLOEREN LEGGEN

Een bijkomend voordeel van het bestellen van uw houten vloer bij Mercator & Co is dat wij de vloer voor u kunnen leggen. Onze ervaren timmerlieden doen dit met de juiste snelheid én precisie, zodat u zo snel mogelijk van uw prachtige vloer kunt genieten. In sommige gevallen is de houtenvloer te verlijmen op de cement dekvloer, met vloerverwarming. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om ons de vloer te laten afwerken. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten olie of hardwax. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel in Dwingeloo.

Heeft u nog vragen over onze houten vloeren? U kunt ons bellen op 085-8886976 of het contactformulier invullen. We staan u spoedig te woord.