CUSTOM MADE KRANEN EN AFVOEREN

KRANEN EN AFVOEREN VOOR ALLE WENSEN

Wilt u een nieuwe badkamer laten plaatsen of gaat u uw huidige badkamer renoveren? Doe het dan gelijk goed en kies voor de perfecte kranen en afvoeren voor uw woning. Bij Mercator & Co in Dwingeloo hebben wij zowel fysiek als online een zeer gevarieerd aanbod waarin u zeker vindt wat u zoekt.

UITGEBREID ASSORTIMENT EN UITSTEKENDE SERVICE

Bij ons vindt u een groot en divers aanbod aan onder meer oude en nieuwe stort douches, (bad, douche en keuken-) kranen, afvoerputjes, sifons en afvoerbuizen. Wij verkopen deze in verschillende materialen, van messing tot verouderd koper en van geborsteld nikkel tot dubbel goud. De afvoer materialen, kranen en putjes worden met de hand op maat gemaakt voor u. Zo kunnen ze dus precies worden afgestemd op uw wensen, bijvoorbeeld wat betreft de kleur of het materiaal. Wij werken nauw samen met de merken Margot en Aquaprestige, die bekend staan om hun hoge kwaliteit en goede service. In het merendeel van de gevallen wordt uw bestelling binnen vier á vijf weken geleverd. Franse kranen behoren tevens tot het assortiment.

BESTAANDE KRANEN EN AFVOER LATEN VEROUDEREN

Wilt u bestaande kranen of afvoeren een verouderde uitstraling geven? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naar eigen inzicht gaan wij voor u aan de slag met uw wensen om de materialen een vintage of retro look te geven. Dat doen we voornamelijk door de bestaande messing kleur te verkleuren. Zo kunt u bij ons bruinere, geoxideerde of bronzen warm/koud kranen aanschaffen, die bijvoorbeeld gecombineerd kunnen worden met een oude uitloop of antieke pompkraan. De verouderde kranen, afvoeren en putjes staan garant voor een hoogwaardige kwaliteit met keramische elementen.

Heeft u interesse in de kranen en afvoeren van Mercator & Co in Dwingeloo? Kom naar de winkel of bestel uw producten via de webshop. Voor vragen kunt u bellen naar 085-8886976 of het contactformulier invullen. We helpen u spoedig verder.