HEKKEN EN POORTEN

HEKKEN EN POORTEN VOOR EEN AUTHENTIEKE UITSTRALING

Wilt u uw woning extra beschermen? Of simpelweg uw tuin helemaal af maken? Kies dan voor de ijzeren hekken en poortenvan Mercator & Co in Dwingeloo. Hiermee zorgt u ervoor dat uw tuin helemaal afgebakend wordt en geeft u uw gaarde bovendien een luxere uitstraling dan deze al had. Onze hekwerken koopt u zowel bij ons in Dwingeloo als in de webshop.

IJZEREN HEKWERKEN VAN KWALITEIT

In onze online winkel vindt u schitterende antieke hekwerken en poorten waarmee u uzelf en uw gasten ongetwijfeld een onvergetelijke entree geeft. Dit varieert van een grote, Franse toegangspoort waar u met de auto doorheen kunt rijden tot kleinere ijzeren deuren en poortjes. Het maakt dus niet uit waar u naar op zoek bent; wij bieden het allemaal! Een aantal hekken en poorten in ons assortiment verkopen we voor een vaste prijs. Wenst u juist een hekwerk of poortdeur die nog niet vast geprijsd is? Dan stellen wij graag een offerte op maat voor u op. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u rustig nadenken over het artikel voordat u akkoord gaat.

AFSPRAAK MAKEN VOOR UW DROOMHEK

Twijfelt u welk hek of welke poort het best past bij uw woning en tuin? Wij plannen met genoegen een afspraak met u in om onder het genot van een kopje koffie of thee de mogelijkheden te bespreken. Kom ook eens langs in onze showroom in Dwingeloo en bekijk uw opties. Uiteraard staan uw wensen te allen tijde voorop.

Heeft u interesse in onze hekken en poorten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-8886976. U kunt eveneens een reactie achterlaten in het contactformulier. Van woensdag tot en met zaterdag bent u van harte welkom in onze winkel. Eventueel kunt u telefonisch een afspraak maken om op een ander moment langs te komen.