Keukenkranen

Neem een kijkje tussen onze antieke kranen

Bent u op zoek naar antieke keukenkranen? Op deze pagina treft u diverse oude (koperen) kranen aan. Heeft u interesse in een mooie vintage keukenkraan met hendel? Of juist eentje met een handdouche? Wij hebben verschillende varianten voor u op voorraad. Heeft u behoefte aan een specifiek soort antieke kraan? Laat ons dan weten wat wij voor u mogen betekenen. Wij helpen u graag aan precies die kraan, die u wenst te installeren in uw keuken. Bekijk direct al onze keukenkranen en neem contact met ons op als u iets leuks ziet staan.

keukenkraan_50ae51905a1c4
keukenkraan_504651ff6775d
keukenkraan_4fc751f6ee8fe

Ontdek de mogelijkheden met onze antieke kranen

In een keuken kan de kraan behoorlijk in het oog springen. In positieve of in negatieve zin. Als u kiest voor een bijzondere, antieke kraan, weet u zeker dat uw keuken direct een exclusieve en bijzondere sfeer ademt. Wij staan bekend als exclusieve dealer van oude koperen kranen in Nederland. Alle antieke kranen die wij verkopen zijn volledig gerestaureerd, met behoud van de antieke uitstraling uiteraard. Dit maakt onze keukenkranen direct gebruiksklaar. Om uw gewenste antieke keukenkraan nog beter te laten aansluiten op de stijl van uw keuken, kunnen wij deze voor u in elke RAL kleur en in 24 verschillende metaalkleuren spuiten of stralen. Tot slot bent u ons ook meteen aan het juiste adres voor bijpassende garnituren, zoals het putje, de afvoer en het sifon.

Neem contact met ons op over onze keukenkranen

De oude koperen keukenkranen die u bij ons kunt kopen, zijn veelal afkomstig uit oude kloosters, scholen en antieke woningen uit Frankrijk. Wilt u meer weten over de herkomst, de verschillende toepassingsmogelijkheden en de prijzen van onze antieke kranen? Neem dan contact met ons op. Wij reageren zeer spoedig op uw vraag of verzoek over onze collectie keukenkranen.