KLOOSTERVLOEREN

KLOOSTERVLOEREN, KERKDALLEN EN MOZAÏEK ALS ÉCHTE SFEERMAKERS

Zoekt u naar een vloer met een échte doorleefde uitstraling? Kies dan voor de kloostervloeren, kerkdallen of mozaïekvloeren van Mercator & Co. Deze vloeren passen perfect in oude herenhuizen en opgeknapte boerderijtjes, maar eigenlijk is elke woning, restaurant of winkel geschikt voor zo’n bijzondere vloer. Kom langs in onze showroom in Dwingeloo of bekijk het assortiment in onze webshop.

KLOOSTERVLOER: WARM EN SFEERVOL KARAKTER

Met een kloostervloer van Mercator & Co heeft u direct het juiste element te pakken. Vloeren uit oude kerken en kloosters, maar tevens nieuwe verouderde vloeren van hardsteen hebben een ouderwets karakter en zorgen voor een robuuste en landelijke sfeer bij u in huis. De kloostervloeren zijn te herkennen aan de zichtbare doorleefde uitstraling en authentiek motieven, soms met hier en daar een barstje of scheurtje. Wees niet bang dat deze karakteristieke details u belemmeren: wij behandelen de vloer zo dat de scheurtjes in oorspronkelijke staat blijven verkeren.

ROBUUSTE EN VEROUDERDE UITSTRALING MET KERKDALTEGELS

Kerkdaltegels of dallen hebben vaak een robuuste en verouderde uitstraling die perfect past in elk soort woning. De grove tegels worden getypeerd door diverse scheurtjes en krasjes. Dankzij het tijdloze karakter zijn de natuurstenen tegels toepasbaar in een groot aantal stijlen. Is uw woning bijvoorbeeld voorzien van een landelijke woonstijl? Dan is de charme van deze karaktervolle vloer een perfecte aanvulling op uw interieur. Bovendien zijn kerkdallen van een hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze jarenlang met u mee gaan.

MOZAÏEKVLOEREN VOOR EEN LEVENDIG KARAKTER

Bent u meer geïnteresseerd in een levendig karakter? Dan zijn de mozaïekvloeren van Mercator & Co ideaal. Mozaiektegels voornamenlijk uit kloosters, waar vele vierkante meter in hallen en andere vertrekken lagen, zijn verkrijgbaar met vaak verschillende soorten randtegels en binnen en buiten hoeken. Deze tegels staan prachtig in bijvoorbeeld uw badkamer, grote woonkamer of entree van bijvoorbeeld uw restaurant. Mozaïektegels trekken iets meer aandacht dan voorgenoemde vloeren. Dit omdat verschillende kleurtjes én diverse patronen gebruikt worden. Hierdoor heeft u een unieke vloer die u vast bij niemand anders voorbij zult zien komen.

Zoekt u naar mooie kloostervloeren, kerkdalvloeren of mozaïekvloeren? Kom gerust eens langs in onze showroom in Dwingeloo of bezoek de online winkel van Mercator & Co. Voor vragen kunt u altijd bellen naar 085-8886976 of het contactformulier invullen.