MERCATOR OUDE BOUWMATERIALEN

MERCATOR & CO IN DWINGELOO VOOR AL UW ANTIEKE BOUWMATERIALEN

Welkom bij Mercator & Co, hét adres voor al uw antieke bouwmaterialen, vintage meubels en decoratie door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Vanuit Dwingeloo verkopen wij in onze webshop een ruim aanbod aan restauratiematerialen en exclusieve bouwmaterialen tegen een scherpe prijs. Of u nu een oude of een nieuwe vloer, antieke kraan of vintage hek zoekt; bij ons vindt u alles wat u nodig heeft!

UITGEBREID ASSORTIMENT

Vooral wanneer u op zoek bent naar oude vloeren bent u bij Mercator & Co aan het juiste adres. Bij ons vindt u onder meer Franse plavuizenhouten vloerenantieke tegelvloeren, verouderde tegels, natuurstenen vloeren en kloostervloeren. Maar ook als u op zoek bent naar prachtige deuren, luxe hekken of poorten, handgemaakte lampen of gietijzeren radiatoren kunt u bij ons terecht. Het volledige aanbod aan oude en authentieke bouwmaterialen vindt u in onze webshop. Uiteraard ben u tevens van harte welkom in onze showroom in Dwingeloo om onze stijlvolle en antieke bouwmaterialen te bekijken. We zijn u graag van dienst en nemen de tijd voor elke klant.

Onze tijdloze en stijlvolle materialen staan garant voor een lange levensduur en brengen een mooie en authentieke sfeer in en om uw huis. De producten hebben een uniek en uitzonderlijk karakter en zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Dankzij ons veelzijdige aanbod zit er altijd wel een artikel tussen die volledig past bij uw stijl.

ONZE OPENINGSTIJDEN

Mercator & Co is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op zaterdag kunt u langskomen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Eventueel is het mogelijk om op andere dagen of tijdstippen een afspraak met ons te maken.

Enthousiast geworden over ons aanbod antieke bouwmaterialen? Bel naar 085-8886976 of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder.