Muurkranen

Ontdek onze collectie muurkranen

Bent u benieuwd naar wat er allemaal te verkrijgen is aan muurkranen? Neem dan een kijkje op deze pagina. Hier vindt u diverse oude en nieuwe muurkranen, waaronder bronzen en koperen muurkranen. Veel van onze antieke muurkranen zijn afkomstig uit oude, Franse panden. U begrijpt dat u met zo’n kraan uw badkamer, keuken of andere ruimte direct naar een veel hoger niveau tilt. Bekijk direct ons ruime aanbod aan antieke kranen.

Laat ons uw gewenste muurkraan op maat bewerken

Op het gebied van antieke muurkranen zijn wij in Nederland een exclusieve dealer. Bij ons haalt u geen duizend-in-een-dozijn kranen, maar echt unieke, oude muurkranen. Zo leveren wij bronzen en koperen muurkranen die u nergens anders vindt. Om uw gewenste kraan perfect aan te laten sluiten bij de stijl en uitstraling van uw interieur of exterieur, kunnen wij uw kraan in 24 verschillende metaalkleuren en in elke RAL kleur stralen of spuiten. Al begrijpen wij het ook heel goed als u juist op zoek bent naar een antieke geborstelde koperen muurkraan of een zichtbaar verouderde bronzen kraan. Ook wat betreft de garnituren (putje, afvoer, sifon), hoeft u niet verder te zoeken. Wij helpen u graag aan bijpassende exemplaren.

Antieke Muurkranen, vele bronzen- en koperen Muurkranen

Hier komen onze kranen vandaan

Veel van de antieke muurkranen die wij aanbieden, zijn afkomstig uit Frankrijk. Wij houden nauwlettend in de gaten of er oude kloosters, scholen, kerken, hotels of andere gebouwen verbouwd of gesloopt worden. In dat geval kopen wij voortijdig de interessante inboedel op, waaronder wasbakken en kranen. Indien nodig restaureren wij deze, met behoud van de antieke uitstraling uiteraard. Zo zijn ze direct gebruiksklaar. Wilt u meer weten over onze oude koperen en bronzen muurkranen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze antieke muurkranen.