NATUURSTENEN VLOEREN

NATUURSTENEN VLOEREN: ERG DUURZAAM EN ZEER LUXE

Op zoek naar een tijdloze vloer waar u heel wat jaren mee vooruit kunt? En die een bijzondere uitstraling geeft aan uw woning? Kies voor de natuurstenen vloeren van Mercator & Co. Kom het assortiment bekijken in onze winkel in Dwingeloo of neem een kijkje in onze webshop. Natuursteen is er in vele verschillende soorten en maten. Daarom is er bij ons voor elke stijl een geschikte vloer te vinden.

DE VOORDELEN VAN NATUURSTEEN

Een vloer van natuursteen heeft diverse mooie eigenschappen. Zo ziet een hardstenen vloer er rustiek uit en geeft een marmeren vloer de perfecte stijl aan uw woning. Bovendien is natuursteen zowel binnen als buiten te gebruiken. Doordat elke tegel anders is, natuursteen is immers een natuurproduct, krijgt uw woning of tuin een unieke en landelijke uitstraling. Tel daarbij op dat de warmte van bijvoorbeeld vloerverwarming zeer aangenaam wordt doorgegeven én dat u de vloer eenvoudig kunt onderhouden. Zo zult u tot de conclusie komen dat natuurstenen vloeren zeer geschikt voor u zijn.

SOORTEN NATUURSTEEN

Bij ons zijn er diverse soorten natuurstenen te verkrijgen. Voor het volledige aanbod raden we u dan ook zeker aan om langs te komen in Dwingeloo. Of houd onze webshop in de gaten. We staan u graag bij met advies over de verschillende gesteenten en specifieke eigenschappen. Voor een luxe uitstraling kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een oude marmeren vloer. Houdt u meer van een gezellige, knusse sfeer? Kies dan voor de bekende Amsterdamse keukenvloer (zwart-witte tegelpatroon). Een vintage natuursteen zoals Belgisch of Vietnamees hardsteen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in onze natuurstenen vloeren? We helpen u graag verder. Bel naar 085-8886976, vul het contactformulier in of bekijk de collectie. Mercator & Co staat voor u klaar.