Raw Stones

Een unieke beleving

Raw Stones geven de unieke beleving van steen uit oude abdijen of authentieke straatjes. Deze natuurlijke materialen hebben een robuuste en daarbij warme, sfeervolle uitstraling. Wilt u meer weten over Abbey’s, Terpstra’s en Waaltjes? Mercator & Co vertelt u in dit blog graag meer over onze verschillende soorten vloeren.

Beleef onze Abbey vloeren

Abbey Raw Stones zijn geïnspireerd op de vloeren die vroeger in abdijen lagen. Door de verschillende afmetingen en structuren, krijgt uw vloer een speels patroon en een unieke uitstraling. De breedte van Abbey’s ligt tussen de 40 en 95 centimeter, de lengte tussen de 25 en 115 centimeter en ze zijn tussen de 8 en 10 millimeter dik. Ze zijn bijvoorbeeld in wildverband of halfsteens te leggen. Zo kan uw vloer volledig naar uw wens worden samengesteld.

Binnenkort: Terpstra’s en Waaltjes

Binnenkort zijn naast Abbey’s ook Terpstra’s en Waaltjes beschikbaar. Terpstra’s zijn afdrukken van originele kasseien en zijn beter bekend als kinderkopjes. Ze zijn 9 tot 14 centimeter breed, 17 tot 22 centimeter lang en 8 tot 10 millimeter dik. De Waaltjes hebben een vaste maat, namelijk 5 x 20 centimeter. De charme van deze prachtige stenen kunt u binnenkort dagelijks in uw woning of bedrijf ervaren.

De voordelen van Mercator & Co

Mercator & Co heeft alles wat u zoekt als het gaat om Raw Stones. Daarnaast beschikken wij over een ruim aanbod aan kwaliteitsproducten op het gebied van oude materialen. Wij hebben niet alleen oude vloeren in huis, maar ook deuren, ramen, lampen, accessoires en nog veel meer. Wanneer u kiest voor onze producten, kiest u voor:

  • Groot aanbod in oude en antieke materialen
  • Duurzaam en milieubewust
  • 500 m2 showroom en 2000 m2 buitenterrein
  • Deskundig advies op maat
  • Eenvoudig en vrijblijvend offertes opvragen

RAW-Stones 3

Mercator & Co heeft wat u zoekt

Abbey’s, Terpstra’s en Waaltjes geven uw interieur een unieke uitstraling. Het zijn vloeren waar u nog lang plezier aan beleeft en nooit op uitgekeken raakt. Bent u op zoek naar raw stones of andere producten met een authentieke stijl of een mooi verhaal? Kom dan eens langs bij Mercator & Co of neem een kijkje in onze webshop. Heeft u een vraag of wilt u deskundig advies? Bel 0521-599369, stuur een e-mail naar info@mercatorenco.nl of laat een bericht achter via het contactformulier hier op de website.