TIERLANTIJN LAMPEN

TIERLANTIJN LAMPEN VOOR EEN UNIEKE BLIKVANGER

Bent u bezig met de inrichting van uw huis? Dan is de verlichting vast één van de laatste dingen waar u aan toekomt. En dat terwijl de juiste verlichting juist zo ontzettend belangrijk is. Mercator & Co in Dwingeloo snapt als geen ander dat uw lampen dé blikvanger in of aan de gevel van uw huis moeten zijn. Wij bieden daarom een uitgebreide collectie Tierlantijn lampen in onze showroom en in onze webshop. Onze collectie is zo breed, dat u altijd wel ietspassends vindt bij uw stijl.

LAMPEN ALS PRONKSTUK IN HUIS

Het merk Tierlantijn staat al meer dan 20 jaar bekend om zijn speciale, handgemaakte lampen. Elk exemplaar is uniek, waardoor u echt een pronkstok in huis haalt. Bij Mercator & Co verkopen we het volledige assortiment aan Tierlantijn lampen. Deze worden allemaal geproduceerd en ambachtelijk afgewerkt met natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld koper, zink, hout en linnen, waardoor ze een stoere, ruige en landelijke uitstraling hebben.

Wij bieden alle soorten lampen aan: van bureaulampen tot hanglampen en van kleine staande lampjes tot muurlampen. Tevens ruime keus in de buitenlampen van Tierlantijn. Hierdoor is er bij elke stijl en voor elke ruimte wel een geschikte lamp te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige kroonluchter boven de eettafel? Of handige én leuk uitziende spotjes in de hal? Wij bieden het allemaal! Vintage lampen, industrielampen, koperen lampen en Franse lampen behoren eveneens tot de mogelijkheden.

UITSTEKENDE SERVICE EN GOEDE PRIJZEN

Zou u graag een originele, sfeervolle lamp van Tierlantijn willen aanschaffen? Daarin geven wij u zeker geen ongelijk! Onze lampen verkopen we te allen tijde voor een goede prijs. Daarbij zorgen we voor een uitstekende service en persoonlijk advies. Kom langs in onze winkel in Dwingeloo om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Bent u geïnteresseerd in de Tierlantijn lampen van Mercator & Co? Bel naar 085-8886976 of vul het contactformulier in. We staan u graag te woord.