Waarom u zou moeten kiezen voor Castle Stones

Haal de kasteelsfeer in huis

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen, wat zijn Castle Stones nou precies? Castle Stones, ook wel Raw Stones genoemd, zijn exclusieve, handgemaakte stenen met een historische uitstraling. Ze worden eerst gegoten en dan geperst. Doordat alle stenen met de hand vervaardigd en geverfd worden is elke vloer die ermee gelegd wordt uniek. De tien verschillende modellen van deze tegels worden wereldwijd verkocht door bijzondere interieurwinkels, tegelspeciaalzaken en architecten. Wij van Mercator&Co bezitten exclusieve rechten om deze mooie stenen te mogen verkopen. Wij zetten de redenen dat u zou moeten kiezen voor Castle Stones in uw woning op een rij.

Reden 1: Eindeloze mogelijkheden

Castle Stones zijn er in allerlei soorten en maten en de toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos! Hierbij kunt u denken aan gevelbekleding, buitentoepassingen of zelfs 3D-structuren. Met Castle Stones kunt u vrijwel iedere ruimte verfraaien, zowel binnen als buiten. De stenen zijn slijtvast, gemakkelijk te onderhouden en niet gevoelig voor licht of vocht, dat maakt ze erg geschikt voor een spa-ruimte of een ruimte met een vloerverwarming. Omdat ze slechts acht millimeter dik zijn, wegen ze erg weinig. Dit maakt ze erg geschikt voor toepassingen in appartementen en monumentale panden.

Reden 2: Herleef historische tijden

De prachtige Castle Stones doen denken aan de renaissance of oude ruïnes en ze brengen een monumentale sfeer in uw ruimte. Het zijn handgemaakte replica’s van stenen uit Franse en Vlaamse landhuizen, kerken en kastelen. Wanneer u over een vloer van Castle Stones loopt, waant u zich in een kasteel. Daarnaast geven ze uw ruimte een frisse, stoere uitstraling en zijn de stenen te combineren met vrijwel ieder interieur.

Reden 3: Castle stones zijn trendy

Door de authentieke en sfeervolle uitstraling van de Castle Stones is er de laatste tijd steeds meer vraag naar. De laatste jaren zien we al dat natuurlijke materialen in een interieur erg trendy zijn. De natuur in huis halen is hipper dan ooit. En dat kan zeker met een mooie vloer van Castle Stones, verkrijgbaar bij Mercator&Co! Omdat ze verkrijgbaar zijn in tien verschillende stijlen is er altijd een die past binnen uw interieur! Gaat u voor kleine of grotere stenen? En wilt u één kleur of juist een meerkleurig geheel creëren met uw Castle Stones? De keuze is aan u!

Castle Stones voor elk interieur

Kortom: Castle Stones zijn hip! Ze hebben veel verschillende toepassingen en passen binnen elk interieur! Wilt u ook de kasteel tijden herleven door Castle Stones? Wij van Mercator&Co leveren ze voor u. Neem snel contact met ons op! Bel naar: 0521-599369 of 06-41673363. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel! Mercator&Co voorziet u in uw Castle Stones!