Unieke antieke muurkranen

Antieke gebruiksvoorwerpen, decoratie en meubelen hergebruiken is helemaal van nu. De authentieke en rijk uitgevoerde voorwerpen staan niet alleen prachtig in uw interieur, het is ook nog eens heel duurzaam om oude producten te hergebruiken. In het assortiment van Mercator & Co vindt u bijvoorbeeld prachtige antieke muurkranen. Deze oude kranen zijn een prachtige toevoeging voor iedere klassiek, landelijk of juist industrieel ingerichte badkamer. In dit blog vertellen wij u meer over de bijzondere antieke en oude kranen in ons assortiment. Hoe kunt u met deze bijzondere kranen uw badkamer nog mooier maken? En wat is de herkomst van deze mooie producten? U leest het allemaal in dit blog.

Geef net dat beetje extra aan uw badkamer

Iedere badkamer heeft een kraan nodig om het bad vol te laten lopen of de douche te laten stromen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om een eenvoudig model op te hangen, maar u kunt ook uw badkamer net dat beetje extra geven door een bijzonder antiek exemplaar aan te schaffen. Bij Mercator & Co vindt u de oude muurkraan die u altijd heeft gewenst. Als exclusieve dealer in Nederland leveren wij bijvoorbeeld bronzen of koperen kranen. De kranen staan prachtig in een badkamer met een landelijke, klassieke of juist de populaire industriële stijl.

De oorsprong van de antieke muurkranen

Waar ligt de oorsprong van deze bijzondere antieke kranen? Wij van Mercator & Co halen veel van onze producten uit oude, Franse panden. Deze panden bevatten vaak prachtige antieke schatten zoals deze bijzondere kranen, maar ook klassieke gevelornamenten en mozaïektegels. Naast deze antieke, Franse kranen verkopen wij ook nieuwe kranen die in 24 verschillende metaalkleuren en in elke RAL kleur kan worden gestraalt of gespoten.

Een duurzame keuze

Naast dat een antieke muurkraan prachtig staat in uw interieur, is het zoals gezegd ook heel duurzaam om oude producten te hergebruiken. Het produceren van producten en meubelen kost veel energie. Dit heeft een negatief effect op het milieu. Daarom is het verstandig om te kiezen voor antiek product. Dit product hoeft dan immers niet meer geproduceerd te worden.

Kies de gewenste antieke kraan uit ons assortiment

Wilt u ook een bijzondere antieke muurkraan aanschaffen voor uw badkamer? Of gaat u toch liever voor een nieuw exemplaar met een verouderde look? Dan bent u bij Mercator & Co aan het juiste adres. Bekijk snel ons assortiment met antieke en oude kranen of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Categorie: Woning